Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Джейми Оливър отваря ресторант в Белград, търси работници

25 октомври 2023, 10:40 часа

Световноизвестният готвач Джейми Оливър отваря нов ресторант съвсем близо до България. Всеки, който иска да опита рецептите, приготвени от неподражаемия кулинар, скоро няма да трябва да пътува далеч. Както беше разкрито в наскоро стартиран акаунт в Instagram, наречен "Jamie's Italian Serbia", франчайз на ресторантите на известния готвач се отваря в Белград.

В социалната мрежа е публикувана и обява за готвачи, бармани, сервитьори, хостеси, помощен персонал, мениджъри, директор логистика и генерален мениджър, които да превърнат ресторанта в първокласно място с изключителна храна.

Всеки може да кандидатства за работа в ресторанта на Джейми Оливър

Още: Синът на Джейми Оливър по стъпките на баща си (ВИДЕО)

Снимка: Jamie's Italian Serbia/Instagram

Рекламата гласи: "Jamie Oliver’s Italian" идва в Белград и търси ентусиазирани, екипни играчи, които са готови да споделят страстта си с колеги и гости. Ако се разпознавате в това описание и искате да бъдете част от нещо специално, ще се радваме да се срещнем! Ще организираме ден на отворените врати за наемане на работа в Белград на 9 ноември 2023 г. Елате да се запознаете с италианската марка на Джейми и кандидатствайте за позициите, които ви интересуват".

Мястото на бъдещия ресторант ще бъде в нов градски център в Белград, предназначен за живеене, но и с бизнес площи за хора с по-големи финансови възможности, пише БГНЕС.

Още: Джейми Оливър: Семейният живот е труден

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес