Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Джейми Фокс с първо съобщение към феновете след спешната хоспитализация

05 май 2023, 09:58 часа

Джейми Фокс направи първото си изявление, откакто бе спешно хоспитализиран в средата на април. Не е ясно в какво състояние е актьорът, известен с ролите си във филми като "Джанго без окови" и "Спайдър-мен: Без път към дома". Неговите роднини и приятели също не споделят никакви подробности.

Преди ден в официалния Instagram профил на Джейми Фокс се появи съобщение, което гласи: "Оценявам цялата любов. Чувствам се благословен." Това е първият знак за някакво подобрение в здравословното състояние на актьора, макар че съобщението може да е написано от някой член на семейството му.

Източник: Jamie Foxx/Instagram

В средата на април 2023 г. дъщерята на Фокс - Корин Фокс, публикува в социалните мрежи съобщение, че Фокс се възстановява от "медицинско усложнение" в болницата. Тогава звездата не направи публично изявление за състоянието или възстановяването си, а семейството му призова феновете да се молят за здравето му.

Преди хоспитализацията си Фокс снимаше филма "Отново в действие", в който участва заедно с Камерън Диас. Според People за заснемането на останалите сцени на Фокс във филма, чиято продукция междувременно е приключила, са били използвани каскадьори и дубльори.

ОЩЕ: Кейти Холмс криела връзката си с Джейми Фокс заради таен договор

Администратор
Администратор Отговорен редактор
Новините днес