Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Диана извън сянката на Захари Бахаров. Ревнува ли го наистина

20 август 2013, 10:01 часа

Няколко седмици след като роди Кая, второто дете на известния актьор Захари Бахаров, Диана Алексиева е в перфектна форма. И отново на работа!

С 26 килограма по-малко за броени дни, с ново красиво попълнение в семейството и с нова енергия за предаването, което води, тя успя да намери време и за фотосесия за корицата на ELLE. В студиото Диана успешно влезе в ролята на модел и представи най-доброто от есенно-зимните модни колекции. В интервюто за новия брой на списанието тя разказа за щастливите промени в семейството, защо се е върнала толкова бързо на работа и дали наистина ревнува Захари Бахаров.

В септемврийския брой на ELLE ще откриете още най-доброто от новите есенно-зимни колекции на дизайнерите и първите попълнения на витрините за предстоящия сезон, както и актуалните идеи за грим и прически. Мъжката гледна точка на коафьора Григори Кюлев-Гого, диджей Мартен и тв водещия и музикант Пейо Филипов ще синтезира кои от новите трендове ще ви донесат комплименти от силния пол.

В новия брой на ELLE на фокус са не само моделите от дефилетата, но и тези от първите редици на протестите. Редакторите търсят отговор на въпроса защо винаги, когато протестират у нас или по света, красавиците от подиума се събличат. И още: оказва се, че Таня Илиева не е първият топлес модел на жълтите павета в София – ELLE откри интересни примери от миналото, когато Лада Карагьозова и още няколко нейни колежки се разголиха по бельо посред зима. Кадри от тези и други протести на топмоделите по света ще откриете само в новия брой на ELLE, както и коментари по темата.

Ако се интересувате кой е „по-богатият пол“, не пропускайте в ELLE анализа на една от интересните тенденции напоследък – оказва се, че расте броят на жените, които плащат сметките на мъжете си. Това явление, забелязано в САЩ преди двайсетина години, днес се пренася и в България, а според прогнозите през 2025 г. над 50 на сто от жените ще изкарват повече пари от мъжете си. Какви са последствията в емоционален план ще разберете от ELLE.

Новият брой на списанието излиза на 20 август.

Соня Иванова
Соня Иванова Отговорен редактор
Новините днес