Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Диана Димитрова: Ненавиждам лъжите и ще се боря за истината до кръв

21 март 2023, 16:07 часа

"Ненавиждам лъжите и ще се боря за истината до кръв, защото вече не става въпрос само за мен и причинената травма. Картината е много, много по-голяма! Рискувах цялата си кариера в името на истината, защото това е пътят. Пътят е да не се мълчи!".

Това написа в профила си актрисата Диана Димитрова, публикувайки видео от свое интервю от преди години.

"В това интервю от 02.12.2018г. завоалирано говорих за пръв път за побоя публично. Спомням си, че Мариян Станков спря да си гледа записките с въпросите. Само хора, които са преминали през такава травма, знаят колко е трудно да го изречеш. Само хора, които са преминали през такава травма, знаят колко е трудно да говориш пред камера", пише тя.

"За грозните думи и подигравки не желая да коментирам и да обиждам никого. Само ще кажа, че има огромна разлика от това да си личност и от това да си известен. Животът тези известни хора ги е обидил достатъчно... Насилието е грозно, а още по-грозни са хората с маските, които стоят зад него", допълва актрисата.

Неприятният скандал между актьорите Диана Димитрова и Юлиан Вергов продължава да набира скорост. След като преди няколко дни прокуратурата обяви официално, че прекратява делото срещу Вергов, заведено от Димитрова с обвинение за упражнено физическо насилие, темата изведнъж стана още по-напрегната.

Вергов, явно изчаквайки окончателно съдебно решение, разпространи свое изявление, в което заяви, че никога не е удрял Диана Димитрова, но че действително са имали скандал, макар и само словесен. От документите към постановлението на прокуратурата, които Димитрова сама публикува в интернет, се виждат и свидетелските показания на тяхна колежка, които са в тотално противоречие с тези на Димитрова. Часове след изявлението на Вергов в негова защита публично започнаха да се обявяват различни негови колеги и приятели, а някои открито заявиха, че според тях актрисата си прави ПР.

Милена Славкова
Милена Славкова Отговорен редактор
Новините днес