Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Денис Родман напусна България със сълзи

01 април 2013, 10:51 часа

Скандалната визита на НБА звездата Денис Родман в България приключи. На 26 април обаче той се завръща у нас, за да се включи в тазгодишното издание на "Мача на звездите". След като шокира родните звезди в шоуто "Къртицата" Денис Родман отлетя отново за Америка и си тръгна с топли чувства от България.

"Хората, с които се срещнах тук бяха много мили с мен, приеха ме с отворени сърца, наистина бяха невероятни. Сега обаче ще се прибера у дома при децата си. Аз пътувам много и за мен е трудно, когато се сблъсквам с хора от различни класи", заяви Родман пред TV7.

Бившата звезда от НБА сподели какво му е направило впечатление за краткия престой у нас.

"Езикът ви е доста труден за разбиране. Опитвах се да разбера някоя дума, но така и не ми се получаваше. Жените ви обаче ми направиха силно впечатление - определено са много красиви", завърши Родман.

Звездата на НБА се разстрои от въпроса на двамата водещи дали е посягал на живота си, както е написано в автобиографичната му книга.

Крайно смутен, Денис отговори с "Да" и напусна студиото. Баскетболистът се върна след няколко минути, но не можеше да говори от вълнение. Родман беше видимо разстроен, затова водещите го насочиха към нещата, които го правят щастлив. Това, по неговите думи, са четирите му деца.

У нас Денис Родман подкрепи и благотворителна инициатива. Той се срещна с Гелеменови от Пловдив, което има нужда от пари за нов дом.

Сдружение "България си ти" разказа на баскетболната звезда историята на семейството. Съдбата на Мариела и Костадин трогна спортната легенда.

"Като дете и аз останах без дом за две-три години. Знам колко е трудно да живееш на улицата и да не изкарваш никакви пари", сподели Родман. Звездата обеща да дари пари за изграждане на нов дом на семейство Гелеменови.

Денис Родман определено е много ексцентричен и го е доказвал не веднъж. Със съквартирантите си от „Биг Брадър” се е държал далеч по-зле от колкото с тези в българската „Къртица”. Събличал се е гол с благотворителна цел, кечирал се е със звездата Хулк Холган, позирал е със севернокорейския лидер Ким Чен Ун и е давал интервю докато му правят фелацио.

На 26 април пряко в ефира на TV7 феновете на Денис Родман ще могат да го видят отново в баскетболния мач на звездите.

Соня Иванова
Соня Иванова Отговорен редактор
Новините днес