Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Денис Родман дарява 5000 долара на българско семейство

04 април 2013, 10:37 часа

„Благодаря ви, че сте мои приятели! Аз винаги ще съм тук за вас!“. Това послание написа Денис Родман на младото българско семейство Мариела и Костадин Гелеменови и техните деца, след като дари 5000 долара за закупуването на дома им. Това съобщиха от от Национално движение "България си ти".

Родман се срещна със семейството по инициатива на движението, а след това взе решение да направи лично дарение, и да се опита да въвлече още хора в инициативата.

"Ще направя всичко по силите си, за да реализирам това дарение. Ще се опитам да се свържа и с други личности, за да съберем повече пари", заяви Денис Родман при среща със семейство Гелеменови.

На 26 април Денис Родман ще се върне отново в България, когато ще стане част от шоуто HDI Мач на звездите, в „Армеец Арена". Организаторите на събитието и движение „България си ти" предвиждат и още благотворителни акции преди Мача на звездите.

„Много съм щастлива. Много се радвам, че се запознах с такава легенда… Той сподели с нас, че когато е бил малък е живял в такова тежко положение… По този начин съчувства нашата болка.“, разказа пред камерата на „България си ти!“ сем. Гелеменови.

„България си, ти!“ е национално гражданско движение, което подава ръка на всички български граждани, които искат да живеят по-добре и достойно в една модерна и нормална държава.

Снимка: България си, ти

Виктория Пенева
Виктория Пенева Отговорен редактор
Новините днес