Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Деми Мур - една тъжна любовна история

19 ноември 2012, 12:26 часа

Красивата холивудска актриса Деми Мур, която навърши 50 години на 11 ноември, почти не се е променила с времето. Не знаем какви са тайните за красота на звездата, но със сигурност те не й вършат работа в любовта.

Близо една година измина, откакто Деми се раздели с Аштън Кътчър, но брачният й статут още е неясен, засега не се говори за официален развод. В същото време г-н Кътчър не крие новата си любовна връзка с ослепителната Мила Кунис, предаде Контактмюзик.

Раздялата с любимия и новата му любов не дават мира на Деми Мур - изпадна в депресия, приеха я в болница, премина процедура за дезинтоксикация и, на всичко отгоре, избухна неразбирателство с трите й дъщери.

На 17 ноември майката на Румър, Скаут и Талула беше забелязана на летището в Лос Анджелис във вид, който говореше, че хич не й е до фотографи. Напротив, тя правеше всичко възможно да крие лицето си, макар че то може би беше белязано само от умора от пътуването.

Все пак обаче за Деми има и утеха - през май тя подписа договор за първия си филм след физическия и емоционален срив от януари, последвал раздялата й с Аштън. Звездата ще вземе участие в комедийната драма "Very Good Girls", заедно с Елизабет Олсън и Дакота Фанинг, в която й е поверена ролята на майка на Елизабет.

Редактор: Десислава Симова

Райко Павлов
Райко Павлов Отговорен редактор
Новините днес