Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Деми Мур е отново по червения килим

18 април 2012, 11:55 часа

Актрисата Деми Мур се завърна в светлината на прожекторите вчера с първата си публична проява след неотдавнашния си престой в рехабилитационна клиника, съобщава БГНЕС.

Звездата от филма "Неприлично предложение" преживя трудни месеци след раздялата със съпруга си Аштън Къчър през ноември миналата година и се въздържаше от публични изяви след приемането си в болница през януари и последвалото лечение в клиника заради изтощение.

Но тази седмица Мур се върна в Туитър след продължително отсъствие, а снощи отново попадна под светлините на прожекторите, като присъства на представянето на новото шоу на приятелката й Аманда де Кадене.

Актрисата подкрепи приятелката си на партито в Лос Анджелис по повод стартирането на новото шоу "Разговорите", на които тя е изпълнителен продуцент, и позира за снимки на червения килим.

Де Кадене сподели, че е била много доволна от присъствието на звездата. "Деми е една от най-добрите ми приятелки и голяма опора за мен. Тя е с десет години по-голяма от мен, така че е по-напред в играта да бъдеш жена", сподели Де Кадене пред сайта E! Online.

Здравословните проблеми на Деми започнаха през януари, когато получи припадък в дома си в Лос Анджелис и беше приета в болница. По-късно тя прекара един месец в рехабилитационна клиника в Юта.

Снимка: Getty

Редактор: Ирен Габарска

Деян Георгиев
Деян Георгиев Отговорен редактор
Новините днес