Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Дейвид Бекъм се мъчи да прави палачинки, жена му му се подиграва (ВИДЕО)

22 февруари 2023, 22:15 часа

Винаги сме смятали, че не съществува нещо, което Дейвид Бекъм да не може да прави. Той имаше страхотна футболна кариера, ожени се за топ звезда от Spice Girls, народиха му се куп красиви деца. Би трябвало да може да прави палачинки, нали така?

Да, ама не. Оказва се, че да обърнеш палачинка е по-сложно, отколкото да организираш атака и да отбележиш гол. Доказателство за това е видео, публикувано в някои от профилите в интернет на Виктория Бекъм. В него на каданс наблюдаваме как футболистът обръща палачинка, докато съпругата му Виктория Бекъм го наблюдава съсредоточено. При първия си опит Дейвид успява да обърне палачинката, но когато понечва за втори път, му се налага да използва типично футболен прийом - гардиране на топката, но и това не го спасява.

@victoriabeckham Who is the biggest tosser in the kitchen? 🥞Watch until the end 😂😂 @David Beckham ♬ original sound - Victoria Beckham

Все пак, за да бъде запазена честта на Дейвид Бекъм, съпругата му публикува в своите профили друго видео, в което той без никакъв проблем обръща палачинки. Това доказателство, че когато човек се упражнява в нещо, няма как да не задобрее.

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес