Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Дейвид Бекъм сам на корицата на Elle

30 май 2012, 07:31 часа

Британската спортна легенда Дейвид Бекъм е първият мъж, който се появява сам на корицата на модното списание Elle. До сега много рядко можеше да се забележи мъж на първа страница и то само в компанията на изключително красиви девойки.

Според редакторите на списанието бившият британски капитан е заслужил мястото си на корицата, защото е национален герой. Бившата футболна звезда демонстрира съвършено тяло с многобройни татуировки.

През 1998 г. списанието посвети страницата си на трима сексапилни актьори Гари Олдман, Тим Роти и Юън Макгрегър, но като двойки с манекенки. В рекламният анонс на списанието се казва "Подгответе се, идва изданието с Бекъм".

След като се съгласи да позира футболистът каза, че е голяма чест, че е първият мъж, който се появява на корицата на престижното списание. Редакторката  Лорийн Кенди от своя страна не скри, че е очарована от Дейвид. "Бекъм е национален герой и икона. Използвахме го за изданието за Олимпиадата. Харесват го и жени и мъже. Всъщност кой не иска на корицата на модното списание да види най-красивия мъж на планетата?" пита Лорийн Кенди.

Редактор: Боряна Кръстева

Райко Павлов
Райко Павлов Отговорен редактор
Новините днес