Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Дейв Грол от Foo Fighters: Роди ми се извънбрачна дъщеря, моля за прошка (СНИМКА)

11 септември 2024, 09:23 часа

В публикация в Instagram 55-годишният фронтмен на групата Foo Fighters - Дейв Грол, заяви, че му се е родила извънбрачна дъщеря. Той каза още, че планира да бъде "любящ и подкрепящ родител" на новата си дъщеря. Новороденото момиченце е четвърта дъщеря за Грол, който има три пораснали момичета от съпругата си Джордин Блум - Вайълет Мей на 18 г., Харпър Уилоу на 15 г., и Офелия Сейнт на 10 г.

Снимка: Getty Images

Прошка от семейството

В публикацията си в социалната мрежа Грол пише още, че обича семейството си и прави "всичко възможно, за да си върне доверието им и да заслужи прошка". Все още не е ясно коя е майката на извънбрачното дете и как се казва то.

Ето какво гласи целият пост на Дейв Грол, към който, разбираемо, е изключена опцията да се коментира: "Наскоро станах баща на момиченце, родено извън брака ми. Планирам да бъда неин любящ и подкрепящ родител. Обичам съпругата си и децата ми и правя всичко по силите си, за да си върна обратно доверието им и да заслужа прошка. Благодарни сме зa вниманието ви към децата и продължаваме заедно напред."

Още: Дейв Грол от Foo Fighters готви 16 часа без почивка, за да нахрани 500 души, останали без дом (СНИМКИ)

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес