Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Децата нямат място на масата: Защо принц Уилям и Кейт Мидълтън се хранят сами

18 септември 2023, 16:03 часа

Когато става въпрос за хранене, в кралското семейство се спазват стриктни правила, които биха допаднали на малцина. Едно от тях гласи, че децата трябва да се хранят отделно от родителите си, докато не се научат на обноски.

Разбира се, всяко семейство има някакви правила, които се спазват, особено когато всички седнат заедно, за да се хранят. В кралското семейство обаче правилата са разглеждани като закони.

Според изданието The Mirror принц Уилям и Кейт Мидълтън не се хранят с децата си на официални вечери или на празници. Информацията идва от бившия кралски готвач Дарън МакГрейди, който е споделил, че Джордж, Шарлот и Луи се хранят отделно от родителите си при официални поводи. "На трите деца не им е разрешено да сядат и да се вечерят с възрастните, докато не изучат "изкуството на учтивия разговор", казва МакГрейди и добавя: "Децата винаги се хранят в детската стая, докато не станат достатъчно големи, за да се държат прилично на масата".

Още: Кейт Мидълтън ще работи със светило в електронната музика

Снимка: Getty Images

Балансът работа-семейство

На всички ни е ясно, че Кейт и Уилям полагат големи усилия, за да постигнат баланс между кралските си задължения и семейните взаимоотношения. Многократно и двамата са заявявали, че основен техен приоритет е семейството им и децата им, пише Marca.

Още: Принц Уилям се е дистанцирал от баща си: Причината се крие у кралица Камила

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес