Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Деца с онкозаболявания ще видят на живо Антонио Ередиа

17 септември 2012, 14:33 часа

Предоставяме възможност на фондация сдружение "Деца с онкохематологични заболявания" и техните семейства да посетят фламенко концерта на испанската звезда Антонио Ередиа, който ще се състои на 20.09.2012г. в зала 1 на НДК, съобщиха от Power Music entertainment.

"Това би имало много положителен ефект върху тези деца и би помогнало за социалната им интеграция и правото им на пълноценен и нормален начин на живот", обявиха организаторите. В България, средно на година, от рак се разболяват между 100 и 150 деца на възраст от 0 до 18 г. В България липсва психологическа подкрепа за децата, за родителите и за другите деца в семейството.

Предстои да видим един зашеметяващ концерт на 20 септември в зала 1 на НДК в София и на 23 септември в Античния театър в Пловдив. Този музикален мост ще ви пренесе в сърцето на испанското фламенко изкуството - Гранада.

Ще се почувствате част от една култура, чийто Бог е любовта, страстта, музиката и танца. Виртуозните изпълнения на Антонио Ередиа са огласяли най-престижните концертни зали и фестивали в света. Свири лично за кралските семейства на Испания, Мароко, Англия, Монако, Сирия. А сега идва да свири и за нас. Елате и се почувствайте кралска особа, приканват организаторите.

Билети за събитието можете да закупите в мрежата на Ticketpro, касите на НДК и пред Община Пловдив.

Редактор: Калина Здравкова

Райко Павлов
Райко Павлов Отговорен редактор
Новините днес