Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Даниела още сънува Чочо Попйорданов, спи с негова снимка

25 ноември 2013, 11:26 часа

Даниела Мирчева, приятелката на покойния актьор Чочо Попйорданов даде интервю пред бТВ. Тя сподели, че го сънува много често. "Усмихва се и винаги ми дава някакви послания", разказа тя.

Тя обясни, че се е надявала да го сънува след смъртта му, а сега спяла с негова снимка.

Бях с него при инцидента и след това отидох в болницата. За смъртта му обаче научих по много нелеп начин от негов приятел и моя приятелка, която живее в САЩ, защото вече си бях вкъщи и пушех цигара след цигара, а в болницата бяха объркали телефоните, разказа натъжената жена.

Не мога да говоря за него в минало време, съжалявам. Благодарна съм му, че ми даде възможността да съм до него. Чест е за мен, че съм част от неговия живот, допълни Даниела.

Тя каза, че осиновената му дъщеричка Екатерина вече го разпознава на снимки и по телевизията, докато гледа НЛО, казвайки му „тати".

Даниела сподели как решили да осиновят точно нея. "Получихме я ден след погребението на Чочо. Той я желаеше много, защото обичаше децата. Катерина я избрахме веднага. Директорката ни я донесе в кабинета си. Той я видя и се влюби в нея. Извини се, че не може да стане, но я обикна веднага. Тя изцяло прилича на него. Сега е страшно усмихнато дете. Баща му ми помага много. Моето семейство също много ми помага. Катерина ще знае, че е осиновена", сподели още най-близката жена до Чочо в последните години.

Алкохолът беше преди години. Преувеличаваше се с тази тема и това много го нараняваше. Това е етикет, който му сложиха хората, и до последно не можеше да го заличи каквото и да правеше в театъра и киното, заяви Даниела

Виктория Пенева
Виктория Пенева Отговорен редактор
Новините днес