Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Даниел Крейг иска Ед Шийрън да изпълнява заглавната песен в следващия филм за Бонд

29 юли 2019, 10:48 часа

Даниел Крейг иска Ед Шийрън да изпълнява заглавната песен в "Бонд 25", съобщава "Контакт мюзик". 51-годишният актьор, който в момента изпълнява ролята на Джеймс Бонд, е заявил, че поп звездата трябва да напише музиката към най-новия филм за британския таен агент, който все още няма заглавие.

Приятел на Крейг заяви: "Даниел се започна с музиката на Ед благодарение на дъщеря си Ела. Тя обожава Ед и сега Даниел наистина харесва песните му и иска Ед да напише заглавната песен към филма".

Актьорът ,който има 27-годишна дъщеря Ела с бившата си съпруга Фиона Лоудън, е един от продуцентите на "Бонд 25" и има думата при избора на музиката за филма, следователно може и да успее да привлече Шийрън, информира БГНЕС.

В момента обаче се разглежда и възможността Адел – която вече има заглавна песен към филм за Бонд – "007 Координати: Скайфол" от 2012 година, отново да пише музика за поредицата за тайния агент.

"Бонд 25" трябва да излезе по кината през април 2020 година. Режисьор на филма е Кари Фукунага. Сред актьорския състав са даниел Крейг, Рами Малек, Наоми Харис и Ралф Файнс.

Милена Славкова
Милена Славкова Отговорен редактор
Новините днес