Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Club Mania закрива сезона с лудо парти

04 септември 2013, 17:35 часа

От Club Mania са подготвили подобаващо закриване на сезона, който тази година беше меко казано легендарен след като имена като Bushwacka!, Miguel Campbell и Leeroy от Prodigy минаха за първи път у нас именно зад пулта на клуба – партито започва на 6 септември (петък) с младите надежди на българската техно сцена Prisoneer , Nick Desyn и Vein2Vein, а следващата нощ е запазена за класиците The 3 Musketeers – Andrez, Shoto и Vesselin (на снимката).

Зад името Prisoneer се крие Иво Стоянов, който живее в Амстердам, Холандия и от години е част от ъндърграунд техно сцената – миксовете му имат хиляди слушания, а сред последните му изяви е лайв сет за английската онлайн радиостанция Fnoob. Nick Desyn е добре познат на публиката със сетовете си на Live Beach Bar Mania, а умението му да свири с еднаква лекота минимъл и тек-хаус му е спечелило много фенове. Vein2Vein са диджейското и продуцентско дуо Кирил Фандъков и Тихомир Славов, които през 2010 вдъхновени от имена като Jeff Mills, Sven Vath и Adam Beyer започват да правят собствена музика, която описват като «rhythmic techno».

В събота закриващото парти продължава с резидентите на Club Mania и една от най-обичаните диджейски формации в България - ndrez, Shoto и Vesselin още познати като The 3 Musketeers – сигурна гаранция, че през последната нощ на това лято партито ще бъде на 110 процента.

Соня Иванова
Соня Иванова Отговорен редактор
Новините днес