Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Чанинг Тейтъм e най-сексапилният мъж на света

15 ноември 2012, 11:32 часа

Холивудският красавец Чанинг Тейтъм, който покори женските сърза с ролята си в "Професия: Стриптийзьор", е новият най-сексапилен мъж на планетата според сп. "Пийпъл".

Красавецът, който се ожени за актрисата Джена Дюан-Тейтъм през 2009, обаче не може да свикне с "титлата" и продължава да скромничи за себе си. В интервю за новия брой на изданието той коментира, че дори половинката му била изненадана от решението на "Пийпъл".

"Казах на Джена, след като тъкмо бяхме изкъпали кучетата във ваната, тъй като наистина се бяха поизцапали”, споделя Чанинг.

„ Тогава тя отвърна с: "Какво?" Беше изненадана", разкри секс символът, допълвайки, че в момента съпругата му се обръща към него с „Най-сексапилния”. „И може ли някой да я вини”, добавя актьорът с усмивка.

32-годишният Тейтъм, който е отгледан в Алабама, не смята, че ежедневието му ще се промени по някакъв начин, след като получи тази „титла”. Актьорът сподели също, че няма търпение с половинката му да създадат семейство:

"Аз съм готов. Мисля, че тя също е готова. Първата бройка, която ми идва на ум, е три (деца). Но искам първото да е здраво. После ще видим какво следва".

„Много е лесно за мъжете да кажат „Искам 15 деца”. Но, ако кажа нещо такова на Джена, тя ще ме прати да си намеря друга жена”, продължава звездата с чувство за хумор.

За фигурата си актьорът споделя, че обича да е във форма, за да може да се движи. „Ставам наистина закръглен и пухакав, когато не тренирам”.

„Хората го познават като забавен и секси актьор, но нямат представа колко емоционален, прекрасен човек е той и колко е голямо сърцето му”, споделя гордата съпруга на „Най-сексапилния мъж”!

ВИЖТЕ ТОП 10 НА НАЙ-СЕКСИ МЪЖЕТЕ!

Редактор: Калина Здравкова

Весела Софева
Весела Софева Отговорен редактор
Новините днес