Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Цеца помага на пострадалите в най-голямото бедствие в историята на Сърбия

20 май 2014, 13:42 часа

Сръбската икона в музиката CECA дарява огромна сума на своите сънародници, които пострадаха по време на големите наводнения в Сърбия, тези дни.

За момента обичаната от всички изпълнителка предпочита да не назовава сумата на своето дарение. Огромната ѝ съпричастност и сърце няма как да останат безучастни към най-голямото природно бедствие, заляло родината й.

Във връзка с наводненията в Сърбия е въведено извънредно положение. Много градове и села са откъснати от света и са буквално под вода, а спасителните служби работят денонощно. Към спасителните екипи и доброволци са се присъединили и всички мъже от фамилията на CECA, които вече помагат в най-пострадалите райони на западната ни съседка.  България изпрати свой екип спасители в помощ на бедстващите. Еврокомисарят Кристалина Георгиева също пристига днес в Белград.

Кралицата на сръбската музика ще пристигне в България на 7 ноември за своя най-мащабен концерт, правен някога извън територията на нейната родина. Датата е 7 ноември, а мястото - столичната зала „Арена Армеец“. Начало 20:00 часа. Билети търсете в мрежата на TicketPro и Eventim на цени от 20  до 55 лева.

Соня Иванова
Соня Иванова Отговорен редактор
Новините днес