Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Буря с кралски оттенък: Задава ли се развод между Меган Маркъл и принц Хари?

02 юли 2023, 22:07 часа

Британските медии все по-често говорят за проблеми между Меган Маркъл и принц Хари. Различни издания пишат, че двойката преживява тежки времена от финансова гледна точка, които водят до проблеми във връзката им. В тематичните статии дори се говори за развод.

Въпреки че нито Меган, нито Хари дори са намеквали за раздяла, британските медии все по-често коментират темата. Основната причина за слуховете са, че двамата така и не отпразнуваха петата годишнина от сватбата си, която се очакваше да бъде отбелязана през месец май. Според The Telegraph отношенията им са сериозно обтегнати.

Изданието цитира гримьора на Меган, според когото на Хари му липсва родната страна. Анонимни източници от кралското семейство пък твърдят, че Хари и Меган все по-често прекарват времето си отделно един от друг. Според източниците различни проблеми от професионално естество се отразяват на взаимоотношенията на звездната двойка и Хари дори търси варианти къде да живее, ако се стигне до раздяла с Меган.

По информация на Marca принцът е наел стая в хотел на два часа път от дома им в Калифорния. В допълнение изданието пише, че дори вече се обсъжда споразумение за 80 милиона долара и пълно попечителство върху децата за Меган Маркъл, ако официално се стигне до развод.

ОЩЕ: Принц Хари: Откакто съм роден, ми казват, че Чарлз не ми е баща (ВИДЕО)

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес