Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Броени дни до дългоочаквания нов епизод на "Приятели"

23 май 2021, 06:50 часа

На 27 май ще бъде излъчен дългоочакваният нов епизод на "Приятели", в които приятелите се събират след 20 години, за да зарадват феновете си. Епизодът беше плануван да излезе през 2020 година, но пандемията забави реализирането на проекта, които фенове от цял свят очакват с нетърпение. 

Седмица преди премиерата, актьорите дадоха ексклузивно интервю за списание „Пийлъл“, в което споделиха, че завръщането им на познатата снимачна площадка е изпълнено с носталгия.

"Имам чувството, че продължаваме там, където оставихме нещата. Свързани сме без значение какво става", каза актрисата Лиса Кудроу, която играе ролята на Фийби Бюфе.

Актрисите Дженифър Анистън и Лиса Кудроу споделиха, че са си запазили сувенири от снимачната площадка. Кудроу например е задържала пръстените на Фийби, а Анистън е откраднала една от роклите в гардероба на Моника и продължава понякога да я носи и днес. Само Кортни Кокс изглежда не е взела нищо, но се закани да си вземе нещо за спомен от снимачната площадка на новия епизод.

На въпроса какво биха казали на по-младите си версии или какво биха променили, ако се върнат назад във времето, Дженивър Анистън отговори, че не би променила нищо. Лиса Кудроу пък би казала на по-младата си версия да не се притеснява: "Дори понякога да стане страшно, имаш тези петима души до теб".

Актьорите споделят, че през всичките тези години са останали много близки и че са като семейство за цял живот.

Още: Гледаме специалния епизод на "Приятели" в реално време и у нас

Мирела Данева
Мирела Данева Отговорен редактор
Новините днес