Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Броени часове до магията на Хулио

12 юни 2012, 18:13 часа

Най-успешният испаноговорящ певец на всички времена Хулио Иглесиас ще пее отново в София на 13 юни в Арена от 20.00 часа по покана на Продуцентска компания АРТ БГ.

Чаровникът, по когото и до днес въздишат милиони жени по света, ще представи на живо последния си албум Julio Iglesias 1, както и стари композиции, продавани в мултиплатинени тиражи и превърнали се във вечни неостаряващи хитове за няколко поколения.

Турнето за 2012 година на Хулио Иглесиас ще премине през всички континенти като на България е отредено "титулярно" място, тъй като певецът храни към нашата страна огромни сантименти и твърди, че връзката му с България е силна и специална. Любимият на няколко поколения певец дори записа в къщата си в Марбея специален видео поздрав към феновете си в България.

Публиката ще премине през тройна проверка като първо ще бъде проверявана за автентичност на билетите и наличност на твърди предмети на главно КПП откъм вход B1. След това зрителите ще чекират самостоятелно своите билети на входовете, указани на самите билети като преминават през електронните устройства. След влизане в залата публиката ще премине последна проверка и ще бъде насочвана към съответните сектори от разпоредителите. Разпоредителната система няма да позволява движение между отделните нива и сектори в "Арена Армеец".

Три допълнителни тролейбуса и два автобуса ще бъдат предоставени утре от Столичен автотранспорт за улесняване придвижването на публиката от "Арена Армеец" след концерта. Още два паркинга освен този на залата ще бъдат на разположение на феновете, които ще дойдат с колите си за концерта. Единият се намира между плувен басейн ЦСКА и бензиностанция Лукойл с капацитет 300 паркоместа, а другият – непосредствено пред басейн ЦСКА със 100 паркоместа.

В района на "Арена Армеец" ще има изградени и две допълнителни каси, които ще обслужват зрителите, които желаят да си закупят билет за концерта на Хулио Иглесиас в сами ден на събитието.

Билетите за концерта са на цени от 40 до 100 лева и ВИП места от 120 и 180 лева. Лица до 18-годишна възраст при влизане в "Арена Армеец" задължително трябва да са придружени от пълнолетен придружител, който да представи "Декларация за закрила на деца на обществени места". Тя може да бъде изтеглена от официалния сайт на АРТ БГ www.artbulgaria.org.

Лицето трябва да има валиден билет за събитието и лична карта. Деца до 10-годишна възраст ще бъдат допускани без билет за концерта, но задължително с пълнолетен придружител, който да представи "Декларация за закрила на деца на обществени места", валиден билет и копие от акта за раждане на детето до 10-годишна възраст. Валиден документ, удостоверяващ възрастта на детето може да бъде и ученическа карта.

Хулио Иглесиас вече 44 години се радва на блестяща кариера и за този период е постигнал впечатляващи рекорди: вписан е в Книгата на Рекордите на Гинес за своите 80 издадени албума на 20 езика; над 300 милиона продадени копия от албуми; над 2600 платинени и златни плочи; над 5000 концерта в 500 града по света; над 60 милиона зрители на всички континенти. Той е отличен с Грами през 1988 година, а през 1989 година получава собствена звезда в Холивудската алея на славата. Същата година УНИЦЕФ го обявява за специален посланик на сценичните изкуства.

Той е единственият чуждестранен изпълнител, отличен от китайското министерство на културата за рекордни продажби на албуми в тази страна. Певецът е носител на още десетки награди и почетни отличия. Пял е на една сцена заедно с музикални величия като Франк Синатра, Стиви Уондър, Уили Нелсън, Даяна Рос, Доли Партън, Пол Анка, Пласидо Доминго, Стинг, "Бийч Бойс" и много други.

Редактор: Георги Иванов

Весела Софева
Весела Софева Отговорен редактор
Новините днес