Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Бритни Спиърс се омъжи за Сам Асгари, арестуваха бившия ѝ съпруг на сватбата

10 юни 2022, 10:56 часа

Бритни Спиърс сключи брак със Сам Асгари 7 месеца след като беше освободена от попечителството на баща ѝ Джейми. Според певицата именно това ѝ пречеше да се омъжи за 28-годишния ирански актьор.

Двойката си е казала „да“ на скромна церемония в Лос Анджелис на 9 юни. The Guardian разкри, цитирайки местната полиция, че бившият съпруг на Спиърс е бил арестуван, след като е влязъл с взлом на партито в Южна Калифорния.

Става въпрос за първия ѝ съпруг Джейсън Алекзандър. Той се е включил на живо в Instagram, доближавайки се към охраната на събитието, и е заявил, че поп звездата го е поканила на сватбата. „Тя е първата ми жена, единствената ми жена“, е казал Алекзандър, който беше женен за Спиърс за кратко през 2004 г. Бракът им продължи едва 55 часа.

Припомняме, че през април 40-годишната певица разкри, че е бременна, но месец по-късно сподели, че е претърпяла спонтанен аборт.

Изпълнителката се запозна със Сам Асгари през 2016 г. на снимачната площадка на музикалния ѝ клип към песента "Slumber Party".

Бритни Спиърс има двама сина – Шон (на 16), и Джейдън (на 15 г.), от бившия си съпруг Кевин Федърлайн, с когото официално се разведоха през юли 2007. Оттогава децата живеят при него, а тя му дава издръжка за тях, като се споменава, че сумата е 20 000 долара месечно. 

Историята продължава в iWoman – четете тук.

Димитър Радев
Димитър Радев Отговорен редактор
Новините днес