Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Брад Пит иска Джоли да стане по-пухкава

05 май 2012, 12:37 часа

Брад Пит е поставил ултиматум на половинката си Анджелина Джоли да напълнее час по-скоро и да върне старите си женствени форми за сватбата. Притеснен от анорексичната визия на любимата си, актьорът й е разпоредил да започне да се храни нормално и да спре с безумните диети, предаде Стандарт Нюз.

Брад обърнал внимание на пресата, която след раздаването на Оскарите определи вида на красивата му съпруга като анорексичен и болнав.

"Брад е разтревожен и се страхува за Джоли. Каза й да остави диетите и да започне да похапва нормална храна. В противен случай я заплаши, че насила ще я заведе на лекар и ще я настани в болнично заведение, докато не възвърне старата си форма и облините, в които самият Пит се влюби навремето", твърдят близки на двойката. И проблемът не е само естетически. Крехката снага на актрисата засега отлагала плановете им за бебе, а Брад Пит нямал търпение да се сдобие с още едно отроче.

В същото време се оказа, че бащата на Анджелина Джоли - актьорът Джон Войт, е кацнал инкогнито в София. 71-годишния Войт ще участва във филма "Бягство", чиито снимки започнаха в София още през есента.

 

Редактор: Яна Баярова

Десислава Любомирова
Десислава Любомирова Отговорен редактор
Новините днес