Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Брад казва "да" на Джоли на рождения й ден

21 май 2012, 19:37 часа

Докато американските таблоиди тиражираха версията, че сватбата на Брад Пит и Анджелина Джоли е насрочена за 11 август, се оказа, че е много възможно събитието да се състои доста по-скоро. Според най-пресните слухове холивудската двойка ще си каже "да" на 4-ти юни, предаде Стандарт Нюз.

"Венчавката действително беше планирана за по-късно, но според Брад новата дата е перфектна, защото съвпада с рождения ден на Анджелина. Той смята, че церемонията ще е най-хубавият подарък за нея", обяснил човек от обкръжението на съпрузите. Камерното тържество ще е във френското им имение Шато Мирвал. На бракосъчетанието са поканени само най-близките приятели и роднини на младоженците.

Само преди два дни семейството похарчи хиляди евро за подаръци на шестте си деца. В лондонския "Хародс" звездната двойка остави 2400 евро за играчки Хари Потър. След това си казаха: "Защо да не купим шах за 500 евро, така може би децата ни ще играят по-добре". За да може богатите и известни клиенти да пазаруват както трябва, им беше предложен частен шопинг, но двамата учтиво отклониха офертата. Те предпочетоха да се размотават из магазина, придружени от шестимата си бодигардове. Това им отне три часа.

Редактор: Сияна Любомирова

Весела Софева
Весела Софева Отговорен редактор
Новините днес