Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Благотворителната кауза на Фарел Уилямс

24 февруари 2014, 11:51 часа

 

Фарел Уилямс (Pharrell Williams) направи впечатление с огромната си шапка по време на церемонията по раздаването на наградите Грами.

Сега той продава кафявата шапка на дизайнерката Вивиан Уестууд в еВау за 10 500 долара. Средствата от продажбата ще отидат за фондацията на рапъра From One Hand to Another ("От една ръка към друга"). Организацията има за цел да помага на деца "като им дава инструментите и средствата, за да развият уникалния си потенциал".

"Наддавайте за шапката, която отнесе тазгодишните награди Грами и социалните мрежи", се казва в описанието на шапката. Освен голямата шапка, купувачът ще получи и писмо за автентичност.

По време на церемонията за раздаване на наградите Грами американската верига за бързо хранене с подобна шапка в логото си Arby`s писа на Фарел в Туитър: "Хей Фарел, би ли ни върнал шапката". "Хей Arby`s, искате моята шапка? Сега е вашият шанс".

Търгът за шапката ще приключи на 2 март. На 3 март, след 8-годишен застой, Фарел ще пусне в продажба новия си албум G I R L.

Източник: БГНЕС

Виктория Пенева
Виктория Пенева Отговорен редактор
Новините днес