Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Без животински продукти в менюто на Ред Хот

31 август 2012, 10:16 часа

Red Hot Chili Peppers (Ред Хот Чили Пепърс) ще пристигнат в София в деня на концерта си - 1 септември.

Калифорнийците ще направят кратка репетиция у нас часове преди да се качат на сцената пред хилядните развълнувани български фенове. Шоуто обещава да бъде експлозивно и да разтърси препълнената "Арена Армеец".

За да се поддържа световното ниво, на което са свикнали музикантите, организаторите "София Мюзик Ентърпрайсис" получиха подробен списък с изискванията на гостите. Както повечето велики изпълнители, и тези пътуват с личния си готвач. В менюто им, както е известно, не влизат никакви животински продукти, а главно плодове и зеленчуци. Освен условия към храната, петкратните носители на "Грами" (Grammy) поискаха и специална зала за медитации, точно зад сцената, която да бъде застлана с дебел мек килим, удобен за йога и релаксация. Самите съблекални пък трябва да са много широки, обзаведени с меки дивани, задължително не кожени, малки кафени масички и високи палмови дървета. По всяка вероятност някои от членовете на RHCP ще пристигнат заедно със семействата и дори децата си, точно затова и в бекстейджа ще има и тихи семейни и детски стаи.

Както Actualno.com вече извести, купонът започва още в 16 ч. с нашите Q-Check (Кю-чек) и подкрепата на Tuborg. Вратите на залата ще бъдат отворени в 18 ч., а към 20 ч. на сцената ще се качи подгряващата британска банда А.А.А.К. Веднага след нейния сет публиката ще види неповторимите Red Hot Chili Peppers.

От "София Мюзик Ентърпрайсис" призовават всички да се насочат по-рано към залата в деня на събитието, защото се очаква трафикът да бъде доста натоварен. Поради огромния интерес към шоуто булевард "Асен Йорданов" ще бъде с ограничен пропускателен режим между 18 и 23 часа. В района на булеварда пред "Арена Армеец" ще се допускат само коли, насочили се към паркинга на залата, а в двете платна ще е отворена само по една лента във всяка посока.

Придружителите на непълнолетни задължително трябва да предоставят на влизане в залата "Декларация за придружители на деца по време на масови мероприятия".

Райко Павлов
Райко Павлов Отговорен редактор
Новините днес