Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Бенедикт Къмбърбач ще става баща за първи път?

07 януари 2015, 11:57 часа

Британският актьор от сериала "Шерлок" и филма "Игра на кодове" Бенедикт Къмбърбач ще става баща за първи път. Информацията съобщава онлайн изданието Pagesix.com. Според негови източници 38-годишният актьор е изключително развълнуван от новината.

След като щастливата информация започна да циркулира онлайн, People.com коментира, че феновете са очаквали отдавна новината за "Къмбър-бебета". На това актьорът е отговорил: "Боже мой, майка ми също чака Къмбър-бебета".

Така или иначе все още няма нищо, което да е потвърдено от Къмбърбач и годенцата му. От Pagesix с чувство за хумор коментират, че се надяват информацията да не бъде потвърдена от екранния партньор на евентуалния бъдещ татко в "Шерлок" Мартин Фрийман.

Същевременно стана ясно, че Къмбърбач и годеницата му - театралният режисьор Софи Хънтър, мислят да се оженят в следващите няколко месеца. Двамата се сгодиха през ноември.

Последните няколко месеца се оказаха повече от натоварени за актьора. В момента той заснема нов епизод от сериала "Шерлок". Освен това очакванията са той да получи поне номинация за награда Оскар за изпълнението си във филма "Игра на кодове".

 

 

Петър Чернев
Петър Чернев Отговорен редактор
Новините днес