Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Бен Афлек бесен на медиите за изопачаване на негово интервю - ето какви думи са му приписали

18 декември 2021, 15:20 часа

Неотдавнашното интервю на Бен Афлек с Хауърд Стърн, в което актьорът посочи нещастния брак с Дженифър Гарнър като една от основните причини за алкохолизма си, вдигна голям шум. Афлек беше критикуван онлайн и много от феновете му обърнаха гръб.

Озовавайки се в центъра на скандала, Бен реши да оправдае думите си и в шоуто на Джими Кимел отбеляза, че думите му са били извадени от контекста. Зад кулисите на шоуто той получи подкрепа и от 52-годишната си възлюбена Дженифър Лопес.

„Нямах представа, че коментарите ми ще бъдат приети по този начин, докато интервюто не беше излъчено. Думите ми бяха извадени от контекста, фокусирани само върху избрани пасажи. Но аз казах също колко се уважаваме, грижим се един за друг и за децата си, поставяйки ги на първо място. Но хората казваха, че обвинявам бившата си жена заради алкохолизма си и съм се показал като най-безчувственото, тъпото, ужасно момче. Това ме нарани. Не искам децата ми да си помислят, че мога да кажа нещо лошо за майка им”, каза актьорът, предава БГНЕС.

Афлек добави, че е ядосан от това как медиите представиха погрешно думите му и го накараха да изглежда в отрицателна светлина.

След развода двойката остана в добри отношения и заедно отглеждат три деца. Гарнър предостави на бившия съпруг огромна помощ в борбата му с алкохолизма и самата тя многократно го водеше в рехабилитационен център за лечение.

Георги Петров
Георги Петров Отговорен редактор
Новините днес