Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Белослава пее на древен език за сериала „Недадените”

03 април 2013, 15:30 часа

Талантливата Белослава изпълнява саундтрака към най-новия български сериал „Недадените”, който се излъчва всеки четвъртък от 21 часа по БНТ.

Традиционната еврейска песен „Durme, Durme” е в нов аранжимент, написан специално от композитора на филма Стефан Вълдобрев. В чувственото изпълнение, кралицата на родната поп и джаз музика влага цялото си сърце и искрени емоции. Белослава за пореден път доказва, че може да се справи с всяко музикално предизвикателство.

Певицата изпълнява „Durme, Durme” на древния език ладино. Песента се е пеела от евреите по време на гоненията им от Испания през 15 век. На официалната премиера на „Недадените” във Военния клуб Белослава сподели, че за нея е истинска чест и привилегия да бъде част от екипа на филма. Традиционната еврейска песен звучи лирично и перфектно допълва цялостната стилистика на историческата драма.

Действието на 12 серийния филм „Недадените” се развива през 40-те години на миналия век. Изпълнението „Durme, Durme” звучи във финала на всяка серия.

Виктория Пенева
Виктория Пенева Отговорен редактор
Новините днес