Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Арабски принц си пожела Клаудия Шифър за една нощ срещу 1,6 милиона долара

28 февруари 2014, 10:37 часа

„Той ме попита дали може да ме наеме за вечерта срещу крупната сума, но аз му отказах. Не същото обаче направиха други модели“, разказа пред журналисти известният немски модел.

През всичките години от кариерата си тя е получавала многобройни неприлични предложения, като този случай е един от многото.

„Получавала съм много откачени предложения, но най-странното  от тях бе от този арабски принц. За съжаление обаче други модели приеха да се „продадат“ за една нощ“, коментира Шифър.

43-годишната легенда от модния подиум не е единствената, която отказва подобна оферта.

През почивните дни Клаудия Шифър гостува на шоуто на Джонатан Рос, където призна още, че през годините е успяла да скрие срамежливия си характер зад професионалния си образ.

„Много ме е срам, когато излизам пред толкова много хора. Чувствам се добре в компанията на трима или четирима души, но при повече хора около мен не се чувствам комфортно. Наистина съм много срамежлива личност и за щастие гримът и аксесоарите ми помагат да скрия това на подиума. Не съм и подозирила, че някога ще успея да скрия това, докато не започнаха да ме гримират и се убедих, че хората няма да забележат, че съм червена като домат през цялото време“.

В продължение вече на близо 30 години немският модел е на модния подиум, като според Форбс авоарите на най-сниманата жена възлизат на 55 млн. долара.

Спомняйки си за най-ранния си период в Париж Клаудия си спомня: „В началото си мислех, че въобще не желая да съм тук. Но щом ме гримираха и облякоха, и когато излязох да дефилирам разбрах, че никой не разбира какво си мисля и се успокоих“.

Клаудия Шифър е сравнително висока на ръст за жена (около 1,80м) и споделя още, че в ученическите си години не е била от групата на „вървежните“ момичета.

„В училище бях малко смотана. Всички ми викаха „пате“ защото не само стърчах над другите, но и имах доста смешна походка заради дългите ми крака. По случая нямах много приятели“.

Клаудия Шифър има три деца и сподели още, че не се притеснява от процеса на остаряване, защото според нея е нормално в един момент на човек да започнат да му се образуват бръчки.

„Мисля, че това си е част от живота. Ако някой се притеснява от това и има проблем с „явлението“ бръчки, то толкова по-лошо за него. Това е нещо нормално, което природата ни е отредила и аз определено нямам проблем с бръчките“.

Петър Бонев
Петър Бонев Отговорен редактор
Новините днес