Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Андреа отвратена от Мира Добрева, нападна я в социалните мрежи (СНИМКИ)

29 октомври 2018, 18:38 часа

Чалга фурията и приятелка на Кубрат Пулев Андреа отговори на въпрос на свой фен в стори в Instagram дали влиза във VIP Brother. Певицата написа, че няма да участва в предаването, но не спря до там....

Тя се възползва от възможността да изрази мнението си относно случващото се в Къщата през последните дни и по-конкертно – противоречията между тв водещата Мира Добрева и легендата Ваня Костова.

„Как може да нямате отношение към една жена, постигнала толкова много. Самият факт, че не уважавате възрастта ѝ, показва самото ви възпитание. Благодаря ти, Господи, че имам родители, които са ме научили как трябва да се отнасям към абсолютно всички хора. Мира, а ти дори не си Ваня Костова.

Видях как плачеше след епитетите на Кулагин, но това не ти попречи да лепнеш грозни епитети към 60-годишна жена и да я накараш да плаче по същия начин. Е, хората сме понякога еднакви, дори не се усещаме. И живеем в собствената си проекция за случващото се около нас, която очевидно е дело на фантазиите ни!“, коментира Андреа.

Александър Коларов
Александър Коларов Отговорен редактор
Новините днес