Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Алла Пугачова се върна в Москва (ВИДЕО)

03 ноември 2023, 20:34 часа

Алла Пугачова се завърна изненадващо в родината си, а пристигането ѝ в Москва бе заснето и документирaно. Певицата и актриса е пристигнала без предупреждение в столицата с влака Псков-Москва и е била заснета на гарата в Москва рано сутринта в четвъртък.

След като влакът спира, Пугачова изчаква всички пътници да слязат, за да напусне и тя влаковата композиция и така да не привлича погледите. И все пак е била заснета от наблюдателни руснаци в компанията на двама асистенти - мъж и жена. От видеото се вижда, че звездата върви напълно спокойно по перона, разговаряйки със спътниците си. На изхода от гарата 74-годишната Алла се качва в черен Ролс-Ройс със затъмнени стъкла и отпрашва в неизвестна посока.

Кога Алла Пугачова напусна Русия

Още: Руски източник: Алла Пугачова отрязала жестоко Путин на рождения му ден

Алла напусна Русия и заживя заедно със съпруга си Максим Галкин в Израел в началото на войната в Украйна, след като той бе обявен за чуждестранен агент от Кремъл. Избухването на конфликта в Близкия изток след атаката на "Хамас", принуди звездата и семейството ѝ да напуснат и Израел. Алла и Галкин бяха забелязани за последно в Кипър, където също притежават имение.

Снимка: Максим Галкин/Instagram

Алла Пугачова е пристигнала в Москва на 2 ноември, потвърди нейната асистентка Елена Чупракова. Тя не уточни колко дълго ще остане звездата в Русия, както и по каква работа е дошла, пише Fakti.

Още: Няма да повярвате как изглежда порасналата дъщеря на Алла Пугачова (СНИМКИ)

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес