Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Александра Жекова може и да готви

24 април 2014, 12:13 часа

Световната шампионка по сноуборд Александра Жекова ще демонстрира уменията си в кухнята на Ути Бъчваров. Чаровната Сани, която донесе много олимпийски емоции на българите, гостува в „Животът е вкусен” по БНТ1.

Заедно с топкулинаря, Жекова ще приготви ризото с гъши дроб и патешко. Според самия Ути, тя се справя прекрасно с подготовката на продуктите, овкусяването на месото и поднасянето на ястието.

Пред камерата на „Животът е вкусен” Александра Жекова ще разкаже за семейството и любовта в живота си и за това, че домът е там, където е сърцето. Тя ще види и как Ути Бъчваров приготвя риба плакия в таджин – африкански съд за готвене, подобен на българските глинени гювечета и дори ще се включи в кулинарното предизвикателство.

На гости на Ути Бъчваров ще бъдат и семейството яхтсмени Васил и Сърница Василеви. Освен с любопитни разкази за живота сред вълните, непознатите земи и бягството от рутината на ежедневието, те ще изненадат зрителите с рецепта за съхраняване на яйца. Семейството ще разкрие как може да запазите яйцата повече от месец без хладилник насред морската шир.

 

Соня Иванова
Соня Иванова Отговорен редактор
Новините днес