Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Актрисата Наоми Уотс се омъжи

12 юни 2023, 09:30 часа

Наоми Уотс се е омъжила за дългогодишния си приятел Били Крудъп. Това стана ясно, след като британско-австралийската актриса публикува снимка, на която тя и новият ѝ съпруг, и двамата на 54 години, позират на стъпалата на изглеждаща като манхатънски съд сграда малко след като са си казали "да".

Уотс е добавила към снимката и надпис "Свързани". Наоми изглежда зашеметяващо в бялата рокля на Оскар де ла Рента на стойност 7400 долара до съпруга си, който също е актьор и в момента се снима в "The Morning Show".

Снимка: Naomi Watts/Instagram

Звездата от "Мълхоланд драйв" е с диамантено колие и златен сватбен пръстен. Роденият в Ню Йорк Били Крудъл пък носи тъмносин костюм. Звездата от "Пазителите" допълва ансамбъла със семпла бяла риза без вратовръзка и класически черни обувки.

След церемонията Наоми Уотс публикува снимка с актьора Марк Ръфало и съпругата му Сънрайз Койгни. На снимката са също Джош Хамилтън, който по стечение на обстоятелствата точно тогава празнува рождения си ден, заедно със съпругата му Лили Торн, пише БГНЕС.

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес