Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Актьорът Джони Деп си счупи глезена

30 май 2023, 12:44 часа

Американският актьор Джони Деп си е счупил глезена, съобщи TMZ. Според медията американските фенове на зездата ще трябва да изчакат, преди да го видят на живо, тъй като като фрактурата налага отлагане на концертите в САЩ.

Източници, близки до актьора, са казали, че "Джони и групата Hollywood Vampires отлагат участията си заради лекарски препоръки". В официалните социални канали на бандата лошата новина е потвърдена.

We are sad to share that the Hollywood Vampires will be rescheduling our three US tour dates this coming week. Johnny...

Posted by The Hollywood Vampires on Monday, May 29, 2023

Според медията Джони Деп е наранил глезена си по време на публичните изяви в Кан, а след това е задълбочил травмата по време на концерт в памет на Джеф Бек. Според TMZ медицинският екип е забранил на актьора да лети в близко бъдеще. Това означава, че скорошните му участия в САЩ са под въпрос.

Деп планира да си почине, за да може европейските му участия да минат без проблеми. Те стартират през юни и включват концерт в София на 12. 06. Прочетете тук коя българска банда ще подгрява концерта.

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес