Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Аксел Роуз празнува годишнина в Москва

11 май 2012, 17:23 часа

Легендарната американска рок група Guns N`Roses ще изнесе  два концерта в Москва. С тях групата ще отбележи 50-годишния юбилей на лидера си Аксел Роуз (рожденият ден на музиканда беше на 6 февруари) и 25 годишнината от излизането на първия им албум "Appetite for Destruction". Двата спектакъла ще се проведат в концертната зала Stadium.Live в петък и събота.

От създаването си през 1985г. до днес Guns са една от най-успешните рок банди в световен мащаб. Техните записи са продадени в 100 мил. екземпляра. В края на миналата година музикантите получиха най-глямото признание в своя бранш. Те  бяха включени в залата на славата на рока, заедно с Beastie Boys и Red Hot Chili Peppers.

Въпреки дългите години на сцена бандата не се е изморила и продължава да твори. Доказателство за това е албумът с ремикси, който рокаджиите подготвят за своите фенове. Освен него Аксел сподели,че ще пуснат и съвсем ново CD,песните, за което са вече готови. Така че на концертите в Москва почитателите на рок иконите ще могат да чуят както най-обичаните им и емлблематични песни, така и съвсем нови композиции.

Редактор: Боряна Кръстева

 

Адриана Димитрова
Адриана Димитрова Отговорен редактор
Новините днес