Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

6 знака, че мъжът е лош любовник

19 януари 2023, 10:13 часа

Само си представете свят, в който можете да разберете дали мъжът срещу вас ще е зле в леглото, още преди да стигнете до спалнята. А сега спрете да си представяте, защото съвсем реално можете да усетите дали един мъж е добър любовник или не си струва да се занимавате с него.

Международни поведенчески експерти твърдят, че ако наблюдавате известно време господина срещу вас, можете лесно да разгадаете дали е добър в секса. Ето няколко подсказки:

Притеснява се да ви докосва

Психолозите твърдят, че мъжете, които ви докосват нежно при обикновено общуване, всъщност ви дават несъзнателно знак как правят любов. Ако сте на среща и мъжът нито веднъж не се опита да ви докосне и да ви прегърне, най-вероятно не е много уверен в любовните си умения.

Егоистичен е

Егоистите обикновено си остават егоисти и в секса. Ако ви прави впечатление, че господинът, от когото се интересувате, е основно заинтересован от себе си и своя комфорт, то не очаквайте изведнъж да се интересува от вас, когато се стигне до любовни ласки.

ОЩЕ: 4 тайни на добрия любовник

Хвали се с бройка жени

Обикновено мъжете, които постоянно тръбят с колко жени са спали, не се славят с особени умения в леглото. Не забравяйте, че количество не означава автоматично качество. Тази максима важи във всяка една сфера, не само в секса.

Яде много бързо

Мъж, който не знае как да се наслади на храната, не умее да се наслаждава и на секса. Запомнете това и следващия път, в който имате среща, а мъжът поглъща храната, без да изпитва никакво удоволствие от нея, по-добре се приберете рано у дома. Сама.

Стиснат е

Стиснатите мъже са си стиснати и в леглото. Експертите твърдят, че господата, които обичат да правят подаръци и да носят положителни емоции на половинките си, се раздават повече в леглото.

Има сексистки възгледи

Глупаво е да очаквате нежност и любов от човек, за когото жената е по-нисша от мъжа и "трябва да си знае мястото".

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес