Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

25-метрово препятствие, мостове и басейн с влечуги в Къртицата

22 март 2014, 15:26 часа

Наживо от Арената довечера, голямата Битка ще призове Заселниците да атакуват 25-метрови височини, да строят мостове върху препятствия и да преодоляват басейн, пълен с истински влечуги.

Три отбора ще се опитат да победят Къртицата, която след снощната корекция на сумите, прибра в сметката си 28 630 лв. срещу 27 870 лв. за Групата.

Петъчното живо предаване започна с наказателна акция за участниците в Базата. Предверието „Царството на анакондите”, което се игра миналата седмица, провокира многобройни зрителски коментари за неточно засечено време на един от отборите. Честната игра в Къртицата 2 бе възстановена снощи от водещите Иван и Андрей, които се извиниха за направената грешка, а това доведе до промяна и в паричния баланс между Къртицата и Групата. Емил Каменов получи „жълт” картон за изключително агресивното си поведение и отправени заплахи към участниците, а следващата му подобна проява ще бъде последвана от напускане на Базата. Индира и Борислав бяха глобени с 500 лв. за прегрешението „свален микрофон” и тайните си заговори. Екзотичната танцьорка Индира беше номинирана от зрителите като вероятна Къртица, а днес ще се изправи в пряк двубой с избрания от Заселниците участник.

Тази вечер, топмоделът-актриса Бориса Тютюнджиева ще разбере, че нейната „малка тайна” и забежка с холивудска знаменитост е разкрита от Емил Каменов. Колко непредвидими и взривоопасни могат да се окажат емоциите в този момент и каква е цената на флирта – предстои да видите тази вечер, наживо от 19.30 по TV7.

Соня Иванова
Соня Иванова Отговорен редактор
Новините днес