Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Заедно формираме бъдещето чрез гъвкави ИТ инфраструктури и успешни партньорства

15 март 2012, 11:03 часа • 12954 прочитания

"Заедно формираме бъдещето чрез гъвкави ИТ инфраструктури и успешни партньорства". Под това мото на 14 и 15 март Fujitsu представи 2 свои инициативи:

>>> INSIGHT Roadshow’2012

Първият ден бе посветен на продуктите от успешната серия сървъри PRIMERGY, ETERNUS сторидж продукти и последните приложения за центрове за данни. Вторият ден от семинара е запазен за представяне на още решения на Fujitsu - широката гама от мобилни системи, включваща от таблети до работни станции, както и десктоп решения и тънки клиенти. Гостите могат да тестват сигурността, производителността и функциите за управление, да се запознаят с най-новите и актуални разработки на Fujitsu и с демонстрация на живо на върховата производителност, която предлагат продуктите и дават основание за лидерска позиция, когато става въпрос за иновативни IT технологии.

>>> Select Partner Program и награждаване на сертифицираните партньори на Fujitsu

Select Partner е специализирана програма, ориентирана към партньорите. Тя включва обучения, сертификация, стимулиране и брандиране с отличителни на компанията партньорски атрибути. „Тази програма е водеща в деловите и партньорските ни отношения по пътя на съвместния ни успешен бизнес”, заяви Пламен Цанков, мениджър риселър партньори. Той раздаде специални лазерно-гравирани кристални плакети и сертификати в различните категории партньори на Fujitsu (Select Servers & Storage и Select Mobility) и след това представи новите игри и инициативи за стимулиране на продажбите на партньорите.

„През последната финансова година извършихме промяна и значително подобрение на партньорската ни мрежа, което ни помогна да постигнем двуцифрен ръст и успешни бизнес резултати. Успяхме да си върнем важни позиции и партньорства, както и да спечелим много нови и интересни такива както в София, така и по страната. Стремежът ни е да налагаме все по-успешно марката пълноценно с цялото й богато продуктово портфолио. FUJITSU държи на дългогодишните взаимоотношения с фокусирани и лоялни партньор. Изборът става прецизно и внимателно като с веднъж избран партньор – ние истински се борим за успеха на съвместните ни начинания” каза Павлина Пеева, Channel мениджър.

Валентин Стоев
Валентин Стоев Отговорен редактор
Новините днес