Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Yettel предлага XIAOMI Redmi Note 13 Pro в комплект със слушалки на промоцена за 48 часа

05 август 2024, 17:33 часа • 2981 прочитания

От днес до 12:00 часа на 7 август всички настоящи и бъдещи клиенти на Yettel могат да се възползват от специално пакетно предложение за смартфон и слушалки на XIAOMI. Redmi Note 13 Pro и Redmi Buds 4 Lite могат да бъдат закупени със 100 лева отстъпка при покупка в брой и подписване на двугодишен договор за абонаментен план. Промоционалната им цена в комбинация с Total Unlimited 64.99 след отстъпката е 199.99 лева.

XIAOMI Redmi Note 13 Pro разполага с 6.67-инчов AMOLED дисплей, който се опреснява със скорост от 120Hz. Резолюцията от 2400х1080 пиксела предоставя  гъстота от 446 пиксела на инч, което означава богато ниво на детайлите. Екранът е защитен със закалено стъкло Corning® Gorilla® Glass 5, което го прави по-устойчив на счупване.

Смартфонът използва осемядрен MediaTek Helio G99-Ultra процесор, който с помощта на 8 GB RAM успява да предостави висока производителност, независимо дали става дума за гейминг или работа с множество приложения наведнъж. Вътрешната памет от 256 GB позволява съхранението на голям брой снимки, видеа, документи и други големи файлове.

Основната конфигурация от камери е разположена в горния ляв ъгъл на задния панел и предлага 200 MP основен сензор с оптична стабилизация, 8 MP ултраширокоъгълна камера и 2 MP сензор за макро фотографии. Тази комбинация дава на потребителите голям избор от режими на снимане и гарантира висококачествени кадри във всяка ситуация. Предната камера е 16 MP и селфитата направени с нея са с добър динамичен диапазон и естествено възпроизвеждане на цветовете.

Батерията на XIAOMI Redmi Note 13 Pro е с капацитет от 5000 mAh и може да се зарежда със скорост до 67W с кабел. Това позволява 50% от заряда да бъде възвърнат в рамките на 16 минути, а пълно зареждане от 0% до 100% отнема само 46 минути.

XIAOMI Redmi Buds 4 Lite предлагат богат звук с ниски баси и ясни високи тонове. Всяка от слушалките тежи едва 3.92 грама, което ги прави почти неосезаеми по време на носене и позволява по-продължително използване, без да създават дискомфорт. IP54 сертификатът им гарантира устойчивост на водни пръски и пот, което означава че са перфектни за слушане на музика по време на тренировка. Слушалките могат да възпроизвеждат аудио в продължение на до 5 часа, а заедно с кейса предлагат общо 20 часа издръжливост на батерията.

Всички мобилни устройства, закупени от Yettel, се предлагат с три години гаранция, вместо стандартните две като част от пакета услуги „Смартфон вселена“. Други предимства на пакета включват възможност за застраховка и собствен сертифициран сервиз в случай на повреда, както и програмата „Рециклирай и спести“, която дава възможност на потребителите да върнат старо устройство за рециклиране срещу отстъпка.

Антон Иванов
Антон Иванов Отговорен редактор
Новините днес