Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Yettel предлага TCL 50 Pro NXTPAPER 5G - смартфонът, който пази очите и природата

17 октомври 2024, 17:29 часа • 297 прочитания

Един от най-интересните и иновативни смартфони на 2024 година - TCL 50 Pro NXTPAPER 5G, вече е наличен в магазинната мрежа на Yettel, както и в онлайн магазина на оператора. Моделът използва революционната NXTPAPER 3.0 технология, която предоставя на потребителите оптимален комфорт при четене и гледане на съдържание. Сега той може да бъде закупен от Yettel в комплект с черен Flipcase калъф, който предпазва устройството при изпускане, и специален стилус, наречен T-Pen, с който могат да бъдат създавани истински шедьоври или да се използва за прелистване на страниците на любимите романи.

Уникалният антирефлексен дисплей на TCL 50 Pro NXTPAPER 5G се адаптира към светлинните условия, като значително намалява вредната синя светлина и същевременно осигурява яснота и комфорт дори при силно осветяване. Това го прави идеален избор за потребители, които прекарват много време пред екрана, защото той елиминира притеснението от умора на очите.

Смартфонът предлага още няколко важни акцента, които правят този модел наистина изключителен. Един от тях е режимът Max Ink, който създава усещане за четене от истинска хартия и удължава живота на батерията до 7 дни – рядкост за съвременните мобилни устройства. Примамливи предимства за този модел са и обширният 6,8-инчов FHD+ дисплей, както и двойните стерео високоговорители с 3D звук.

Интеграцията на AI функционалности, като интелигентен текстов асистент и гласови бележки, също предоставя допълнителни удобства. TCL 50 Pro NXTPAPER 5G е оборудван със 108MP задна камера, която гарантира кристално ясни снимки с висока резолюция, и предна камера от 32MP за перфектни селфита. Със своите 512 GB вътрешна памет моделът предоставя достатъчно пространство за съхранение на снимки, видеа и други файлове, без компромис с производителността.

В допълнение, TCL 50 Pro NXTPAPER 5G идва с прецизната писалка T-Pen и защитния калъф Flipcase, които не само предпазват устройството, но и го правят особено удобен за водене на бележки и скициране. Този смартфон комбинира стил и иновации, като същевременно остава устойчив избор, предлагайки екологична опаковка и въглеродно неутрално покритие. Цената му в момента е 199,99 лв. брой или с вноски на лизинг за две години по 9,99 лв. на месец с двугодишен план Total Unlimited 59.99 от Yettel.

Всички смартфони в портфолиото на оператора се предлагат с удължена 3-годишна гаранция без допълнителни такси, която надгражда стандартната двугодишна гаранция. Това е само едно от предимствата на пакета с услуги „Смартфон вселена“. Той осигурява на клиентите сигурност и подкрепа по време на целия жизнен цикъл на устройството – от покупката до рециклирането. Потребителите могат да се възползват от услуги като „Смартфон диагностика“, застраховка „Смартфон протект“, както и отстъпки при закупуване на ново устройство чрез програмата „Рециклирай и спести“.

Антон Иванов
Антон Иванов Отговорен редактор
Новините днес