Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Xiaomi Коледа: Включи се в новата коледна игра и позволи на технологиите да те изненадат

22 декември 2022, 11:01 часа • 2087 прочитания

Настъпи и това време от годината, в което изненадите се крият навсякъде около нас. По случай коледните празници Xiaomi стартира коледна игра, с която ще зарадва потребителите си с възможността да спечелят една от общо 149 награди, сред които се открояват ваучери за екскурзия, Xiaomi телевизори, прахосмукачки-роботи, безжични слушалки, както и други смарт устройства, с които брандът е известен в технологичния свят.

Играта е активна в периода от 7 декември 2022 г. до 15 януари 2023 г. и е обвързана със закупуването на определени модели смартфони на бранда от сериите Xiaomi, Redmi и Redmi Note като след това, чрез регистрация на сайта https://xiaomi-bulgaria.bg/promotion до 31.01.2023 г., всеки потребител ще има възможността да се запише за участие по пътя към спечелването на специално селектираните водещи продукти на марката.

В края на коледната игра на случаен принцип ще бъдат избрани 149 души, които ще бъдат сред печелившите. Тези, които са закупили определен модел смартфон на Xiaomi, ще имат шанса да спечелят 3 ваучера на стойност 2000 лева, 3 устройства Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro и 30 безжични слушалки Xiaomi Buds 3. Потребителите, които са закупили определен модел смартфон Redmi или Redmi Note, ще се включат в надпреварата за спечелване на 3 телевизора Mi TV P1 55'', 10 смарт гривни Xiaomi Smart Band 7 Pro и 100 коледни одеяла Xiaomi. Затова не се колебайте, а участвайте в томболата на Xiaomi и позволете на технологиите да ви изненадат и тази Коледа!

Желаещите да се включат в играта, на първо време, би следвало да изпълнят условието за закупуване на смарт устройство, като могат да изберат между моделите Redmi A1, Redmi 9A, Redmi 9C, Redmi 10C, Redmi 10 2022, Redmi 10 5G, Redmi Note 10 5G, Redmi Note 11, Redmi Note 11S,  Redmi Note 11S 5G, Redmi Note 11 Pro, Redmi Note 11 Pro 5G, Redmi Note 11 Pro+ 5G, Xiaomi 11 Lite 5G NE, Xiaomi 12 Lite 5G, Xiaomi 11T, Xiaomi 11T Pro, Xiaomi 12T, Xiaomi 12T Pro, Xiaomi 12 или Xiaomi 12 Pro от обект на участващите в играта магазини. Пълни правила и условия могат да се прочетат тук.   

В играта участват и най-новите смартфони на Xiaomi, които бяха представени през октомври – Xiaomi 12T и Xiaomi 12T Pro. Нека видим предимствата им, с които изпъкват на световния пазар.

Ако търсите дълъг живот на батерията, страхотна камера, висока производителност и функционален дисплей, съчетан с двойни стерео високоговорители, точният модел за вас е Xiaomi 12T. Това е надеждното устройство за мултимедийно потребление, което предоставя изживяване, надхвърлящо представите на масовия потребител.

Представител на серията Xiaomi 12T Pro е и новият лидер в надпреварата за мегапикселите, с които са оборудвани камерите на смарт устройствата. Обявеният през месец октомври смартфон Xiaomi 12T Pro заема водеща позиция със своята 200 MP система за изображения, който също впечатлява с дисплей, мощен процесор и 5000mAh батерия, която се зарежда до 100% само за 19 минути.

Xiaomi 12 Lite e моделът, който вдъхновява със значими подобрения, включващи: актуализиран 120Hz OLED панел, по-добър 108MP сензор на камерата и по-бързо зареждане. С тънък и лек дизайн, добра процесорна мощност и актуализирани камери, този модел определено се асоциира с удобството и ефективността, необходими в живота на всеки един потребител. 

Други мобилни устройства, с които Xiaomi се отличава на технологичния пазар, са различни Redmi и Redmi Note модели като Redmi 10 2022, Redmi 10 5G,  Redmi Note 11, Redmi Note 11 Pro, Redmi Note 11S, като в момента те се предлагат на промоционални цени в официалната партньорска мрежа на бранда. За повече информация и актуални новини, последвайте официалната Facebook страница на бранда.

Антон Иванов
Антон Иванов Отговорен редактор
Новините днес