Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Webit отново привлича глобалния елит в София и гради имиджа на България по цял свят

09 октомври 2024, 11:22 часа • 261 прочитания

Наред с международни инвеститори и корпоративни лидери, в България кацат едни от най-успешните предприемачи на Планетата. Един от тях знае, че никой не е защитен в новия дигитален свят и вие трябва да го чуете на Webit.

Днес живеем в свят, където никой не е напълно защитен от киберзаплахи – нито компаниите, нито отделните хора. Именно за това Матю Принс създава компанията Cloudflare, която днес се оценява на половината от брутния вътрешен продукт на цяла България.

1 ФИРМА = ½ ОТ БВП НА БЪЛГАРИЯ

Снимка: Webit

Той е човекът, който може да ви покаже как да се защитите в този нов дигитален свят. Принс е не само технологичен лидер, но и един от най-успешните и значими световни предприемачи и бизнесмени, изградил компания, която играе ключова роля в сигурността и функционирането на интернет.

Cloudflare защитава милиони уебсайтове и приложения, осигурявайки на компании и потребители глобална защита срещу кибератаки и пробиви в сигурността. Принс и екипът му ежедневно се борят срещу хакери, DDoS атаки и злонамерен софтуер, което прави неговите прозрения изключително ценни за всеки, който иска да защити бизнеса си и личните си данни.

На Webit Матю Принс ще бъде на сцената с д-р Пламен Русев в разговор за това какво означава да бъдеш в центъра на битката за интернет сигурността и как компаниите и хората могат да останат устойчиви и да се защитят срещу нарастващите заплахи онлайн. Не пропускайте този разговор между двама световни експерти, който ще ви даде уникална гледна точка към бъдещето на изкуствения интелект, киберсигурността и стратегиите, които всяка организация трябва да приложи, за да оцелее в този нов, несигурен дигитален свят.

Ако сте предприемач, мениджър или просто искате да разберете как да се защитите в интернет, не пропускайте тази възможност да чуете един от най-влиятелните лидери в света на технологиите на Webit.

Остават много малко свободни места за събитието на 23 октомври в НДК. Билети ще откриете на www.webit.org.

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес