Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Tеленор посреща стажанти по програмата Hub by Telenor

21 ноември 2017, 11:33 часа • 4951 прочитания

Теленор посреща стажанти по програмата Hub by Telenor. Главният изпълнителен директор на Теленор Оле Бьорн Шулстъд и главният директор „Човешки ресурси“ Брад Библоу поздравяват стажантите.

През следващите 12 месеца, десетте младежи ще работят по различни проекти с международен екип от експерти в отворена и стимулираща работна среда, като получават мотивиращо възнаграждение и пакет от допълнителни придобивки. През този период те ще имат възможност да реализират знанията си, да придобият нови бизнес умения и да се докажат като професионалисти. В края на програмата, най-добре представилите се участници ще получат предложение за постоянна работа в Теленор.

Стажантите ще започнат работа още следващата седмица. Денис Стефанов и Люба Петрова ще се присъединят към дирекция „Търговско Портфолио“, Елена Николаева и Симона Георгиева - към „Потребителски и SOHO Маркетинг“, а Георги Божинов – към екипа на „Център за контрол и наблюдение на мрежата“. Георги Челенков и Надя Ангелова ще стажуват в дирекция „Информационни технологии“, Ахмед Калков и Христо Димитров ще работят в областта на Big Data, а Кая Парашкевова ще се присъедини към дирекция „Човешки ресурси“.

Hub by Telenor е насочена към амбициозни и креативни млади хора със страст към мобилните и дигитални технологии, като има за цел да им даде шанс за реален кариерен старт. В първото издание на програмата имаха възможност да се включат както настоящи, така и завършили студенти. Кандидатите трябваше изпратят нестандартна и креативна автобиография, а достигналите до следващия етап - да разрешат специално разработено дигитално предизвикателство чрез т.нар. escape room. Последният етап на подбор включваше лични интервюта с финалистите.

Actualno.com
Actualno.com Отговорен редактор
Новините днес