Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Технологични чудеса: 3D печат и куфарче, което да го пази

23 март 2015, 17:20 часа • 2251 прочитания

Textscape представлява технология, която ще преобразува всякакъв текст за принтиране в 3D печат. В зависимост от съдържанието в текста, ще имате възможността да го форматирате чрез 3D печата. Тези документи правят процеса на четене интерактивен, поднесени по един художествен начин, но не само за широката публика.

Визуализацията в областта на архитектурата и ландшафта също присъстват като опции на 3D системата и са показани по-невероятен начин.

Тази серия Тextscape има вариации на брайлова азбука, различни езикови знаци, калиграфии и номера на системи за преодоляване на текста. Технологията е удобна и за незрящите хора, помагайки им да получат възможността да комуникират и да се докоснат до граничещия с фантастиката процес.

И когато става въпрос за текст, всеки веднага се сеща за документи. А щом говорим за документи, на ред е куфарчето. Като например Gcase. В него е проектиран шестинчов HD дисплей, за да можете да прегледате последните актуализации на фондовия пазар в реално време. Gcase не спира с изненадите - с Full HD 1080p камерата ще можете да приготвитe презентаците си във всеки един момент. За пълен контрол на вашия бизнес помощник ще можете да използвате смартфона си. Но няма да имате поводи да се притеснявате за сигурността на документното ви съдържание в Gcase - той притежава специализирана система за сигурност, и предотвратява риска от загуби и кражби.

Автор: Пресиян Драгнев

* За себе си Пресиян казва, че е човек с широк спектър от интереси, но набляга главно на технологии, бизнес, рисуване и биографични книги. Обичам да представям информация на хората, която да обогати общата им култура. В свободното си време дерзая за реализирането на мечтите ми, споделя Пресиян.

Ивайло Ачев
Ивайло Ачев Отговорен редактор
Новините днес