Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Лесно и чисто с "Керхер" : Силата на комфортното почистване

26 септември 2024, 09:43 часа • 592 прочитания

За мнозина почистването на дома не е предпочитано занимание. С подходящите уреди обаче то може да е лесно, бързо и удобно. Така смятат специалистите от "Керхер", а те знаят за какво говорят, когато става дума за почистване. Със своята нова кампания под наслов “Не позволявайте на почистването да ви подлуди. Отпуснете се с уредите на Karcher!” компанията поставя усмивка на лицата ни, защото ни демонстрира, че разбира всекидневието и знае как да го улесни. В този дух "Керхер" предлага на нашето внимание гама иновативни продукти, които могат да направят домовете ни искрящо чисти, но без тежестта и досадата. Продуктите на фокус в кампанията включват уред за почистване на прозорци, парочистачка и миещ робот.

WV 6 уред за почистване на прозорци

 


Почистването на прозорци всява ужас в много сърца. За щастие, уредът за почистване на прозорци WV 6 е налице, за да превърне страха в удовлетворение от безпроблемно изчистените прозорци. Това е най-усъвършенстваната прахосмукачка за прозорци на Karcher - компанията която създаде продуктовата категория на електрическите вакуумни уреди от този тип. WV 6 включва иновативна технология на перата, която осигурява почистване без ивици и зацапвания. Това важи не само за прозорци, но и за огледала, плочки и други повърхности. С дълъг живот на батерията от 100 минути и цифров дисплей, който показва оставащият заряд на батерията, можете да планирате ефективно задачите си за почистване. Ергономията е на висота, като при почистване не влизате в пряк контакт с мръсната вода. Освен всичко друго, WV 6 е лек и лесен за използване, което прави почистването на прозорци бързо и без усилие.

SC 3 Delux парочистачка

 

Парочистачките са известни като добър начин за хигиенизиране без необходимост от използване на химикали. Моделът SC 3 Deluxe загрява само за 30 секунди, за да елиминира до 99,999% от вирусите и 99,99% от бактериите върху твърди повърхности. Интегрираният филтър за отстраняване на накип и резервоарът за вода с постоянно пълнене, осигуряват работа без прекъсване. Със своя набор от аксесоари SC 3 е идеален за отстраняване на упорити замърсявания върху плочки, котлони, аспиратори и фуги. В комплекта е включена и подова дюза EasyFix с гъвкава връзка за отлична ергономичност и ламелна технология за перфектни резултати при почистване.

RCF 3 миещ робот

 

 

Измиващият робот RCF 3 премахва неприятностите при почистването на подове със своята автономна работа. Снабден с FC ролковата технология на Karcher, той ефективно отстранява упорити замърсявания, прах и трохи. Роботът разполага със система от 2 резервоара, като овлажнява почистващата микрофибърна ролка с прясна вода, като отделно събира мръсната вода. RCF 3 разполага с функция за автоматично разпознаване на килими, за да се избегне намокрянето им, като в същото време гарантира цялостно почистване на твърдите подове.
Отвъд представеното дотук водещо трио, кампанията за комфортно почистване на "Керхер". включва и няколко много интересни допълнителни продукта, които ще разгледаме в следващите редове.

Уред за почистване на твърд под FC 7

 

 

С този ценен уред вече не е необходимо да почиствате с прахосмукачка преди да измиете. Безжичната подочистачка FC 7 прави всичко това  едновременно за лесна чистота и свежест в целия дом. Всички видове ежедневни сухи и мокри замърсявания изчезват в една удовлетворяваща стъпка. Акумулаторният уред за почистване на твърди подове FC 7 съчетава метене и миене в една стъпка, като ви спестява време и усилия. Четирите валяка с противоположно въртене  гарантират плъзгане по под, а системата с 2 резервоара осигурява непрекъснато почистване с прясна вода. FC 7 е подходящ за всякакъв вид твърди подове, включително паркет, ламинат и плочки. Черешката на тортата е, че поради ниската остатъчна влага от FC 7 подовете изсъхват бързо.

Парочистачка SC 2 Upright

 

 

Парочистачката SC 2 Upright е идеална за бързо и ефективно почистване на всякакви твърди подове. Тя се загрява само за 30 секунди и осигурява предварително зададена сила на парата, регулируема в 2 степени за различни повърхности. Този уред е истински терминатор за микроорганизмите и премахва до 99,999% от коронавирусите и 99,99% от всички обичайни за дома бактерии върху твърди повърхности. Накрайникът за под EasyFix с гъвкаво съединение осигурява ергономично почистване, а вграденият патрон за отстраняване на котлен камък удължава живота на устройството.

Перяща смукачка SE 6 Signature Line

 


SE 6 Signature Line е иновативен продукт с висока производителност, декориран с подписа на основателя на компанията Алфред "Керхер". Тази машина с голяма смукателна мощност и широк набор от аксесоари, е идеална за почистване на килими и тапицерии. Перящата смукачка SE 6 Signature Line почиства цялостно текстилните повърхности и гарантирана хигиена в дълбочина на влакната - ценни качества за хора с алергии и домакинства с домашни любимци. Нещо повече, SE 6 Signature Line е многофункционален продукт 3 в 1, който може да се използва и като пълноценна смукачка за сухо и мокро.

Сухо/мокро смукачка WD 3

 

Прахосмукачката за сухо/микро почистване WD 3 е компактна, но мощна, и може да почиства суха, мокра, фина или груба мръсотия. Смукачката впечатлява с високата смукателна сила и с компактния си олекотен дизайн. Тя разполага със здрав 17 л контейнер от неръждаема стомана, 4 м кабел, 2 м смукателен маркуч и филтърна торба. Чудесен и надежден избор за всекидневно почистване.

Прахосмукачка VC 6 Cordless

Още едно от ергономичните постижения на "Керхер". Безжичната прахосмукачка VC 6 Cordless комбинира удобството на безжичната работа с мощно засмукване и дълъг живот на батерията. Смукачката разполага с активна подова дюза и 3-степенна филтърна система с циклон, вход за въздух и HEPA хигиенни филтри. Мощната 25.2 V / 2.5 Ah батерия осигурява 50 минути работа в нормален режим. VC 6 е идеална за ежедневните задачи за почистване, като осигурява гъвкавост и лекота.

Ръчна прахосмукачка CVH 3


Ръчната прахосмукачка CVH 3 е лека, удобна и мощна, идеална за бързо и безмилостно почистване, включително на тесни и трудно достъпни места. Лесният за изпразване контейнер за прах и силният двигател я правят удобен инструмент за всяко домакинство. Готова за употреба по всяко време и навсякъде, компактната ръчна прахосмукачка премахва без усилие замърсявания, независимо дали са в хола, спалнята или колата.

Общото за всички споменати уреди е, че са създадени, за да превърнат рутинното почистване на дома в начинание без стрес, неудобство и досада. От уредите за почистване на прозорци до парочистачките и миещите роботите за миене - Karcher разполага с идеалното решение за всеки вид почистване.

Начо Стригулев
Начо Стригулев Отговорен редактор
Новините днес