Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Клиентите на Yettel с тройно по-голям шанс за награди в седмичната игра на телекома

09 август 2024, 18:10 часа • 1064 прочитания

Всички клиенти на Yettel вече имат тройно по-голям шанс да спечелят награди в седмичната игра „3 дни Петък с Yettel“. В рамките на три дни – всеки петък, събота и неделя, абонатите на оператора могат да играят за технологични подаръци като смартфони, таблети, телевизори, електрически скутери, кафемашини и уреди за здравословно готвене. Форматът дава възможност и за атрактивни отстъпки на продукти от каталога на оператора и неговите партньори.

Изненадите очакват абонатите на Yettel, които влязат в приложението петък, събота или неделя през август, и изтрият дигиталната скреч карта в секцията „Петък с Yettel”. Сред страхотните технологични награди са смартфон iPhone 15 128GB, таблет Samsung Tab A9+ 5G 64GB, смарт телевизор LG 43 4K UHD (43UR781C), електрически скутер Xiaomi Electric Scooter 4 Pro (2nd Gen), кафемашина Philips EP2331/10 и уред за здравословно готвене Philips Airfryer HD9252/90.

Играта предлага 20% отстъпка при поръчка на продукти във физическите магазини на Vision Express, на всички пълноразмерни продукти на biotrade.bg и специално за летния период онлайн намаление на всички билети за Екшън Аквапарк Слънчев Бряг.  Отстъпка от 15% може да бъде спечелена и за верига строителни хипермаркети Praktis, летните тематични кутии на Pick N Dazzle, както и на всички дрехи, обувки и аксесоари от онлайн магазина на Fashion Days при поръчка за минимум 60 лева.

Планиращите почивка могат да бъдат зарадвани с 10% намаление за резервация във Ваканционно селище “Санта Марина” и хотел Вива Маре Бийч Хотел в Созопол или за резервация в сайта на СПА Ризорт "Св. Иван Рилски" - Банско. 10% е отстъпката и на резервациите в Top Rent a Car, както и за всички ненамалени дрехи и обувки в Intersport.

Приложението на Yettel дава възможност и за допълнителни намаления  при закупуване на устройство от оператора. През месец август потребителите могат да играят за 35% намаление от цената на смартфона HMD Pulse Pro 128GB, 25% за слушалки HUAWEI Freebuds 6i или 20% за смарт часовник Samsung Galaxy Fit3.

Освен промокод за технологичен подарък, намаление на различни предложения от партньорите на оператора и отстъпки за устройства от Yettel, потребителите могат да спечелят и 1000MB, 2000MB или 5000MB мобилен интернет на максимална скорост.

Антон Иванов
Антон Иванов Отговорен редактор
Новините днес