Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

APPLE AirPods 2nd Generation са с 20% намаление от Yettel за 48 часа

08 юли 2024, 20:33 часа • 3000 прочитания

За първи път Yettel предлага смарт аксесоари в една от своите 48-часови промоции, а именно APPLE AirPods 2nd Generation. Клиентите на оператора могат да закупят слушалките с 20% отстъпка от редовната цена в брой до 12:00 часа на 10 юли. Смарт аксесоарът се предлага на цена от 215,99 лева, като промоцията е предназначена за частни потребители.

Отвореният дизайн на APPLE AirPods 2nd Generation е перфектният избор за хората, които не обичат малки слушалки с гумени тапички. Теглото им от само 4 грама на слушалка ги прави още по-удобни при продължителна употреба. Те предлагат и контрол с докосване, което прави паузирането и смяната на песни още по-лесно, както и промяната в нивото на звука.

Слушалките се свързват изключително лесно с всички Apple устройства. iPhone смартфоните ги разпознават още при отварянето на кейса и първоначалното свързване става за секунди. Също толкова лесно е и добавянето на втори чифт AirPods - достатъчно е само да бъдат доближени до смартфона. По този начин можете да слушате музика от едно устройство със свой близък.

Интегрираният Apple H1 headphone chip не само подобрява качеството на аудиото и минимизира забавянето на Bluetooth връзката, но и осигурява пълноценно използване на гласови команди към Siri. Само с думи може да се позвъни на номер от мобилния указател на телефона, да се пуска определена песен или плейлист, да се контролира нивото на звука и дори да бъдат диктувани насоки за достигане на определена дестинация.

Изкуствен интелект разпознава, когато AirPods се използват за провеждане на разговор, и автоматично усилва гласа на говорещия, намалявайки околния шум. Сензорите за близост на слушалките отчитат, когато те бъдат свалени и сами паузират музиката. Когато се сложат обратно, тя продължава от същото място.

Батерията с включения кейс достига общо 24 часа, а всяка слушалка издържа по 5 часа слушане на музика или 3 часа разговори преди да се наложи да бъде върната в кейса. Зареждане за 15 минути осигурява достатъчно заряд, така че да позволи слушане на музика в продължение на още 3 часа или да се провеждат телефонни разговори до 2 часа.

Антон Иванов
Антон Иванов Отговорен редактор
Новините днес