Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Зала 1 на НДК има нужда от реконструкция за "Мистерията Еньовден"

28 февруари 2014, 17:37 часа • 73153 прочитания

Националният дворец на културата се нуждае от леко преструктуриране на най-голямата си зала – 1, месец преди изиграването на спектакъла „Мистерията Еньовден“. На 8, 9 и 10 април, в три поредни дни, спектакълът ще се качи на сцената за първи път през 2014 година.

Желанието на организаторите за промяна е продиктувано от размерите на екраните – 350 кв. м., необходимостта от подмяна на техниката за озвучаване за постигане на съраунд звук, място за позициониране на бенда за изпълнение на музиката на живо. Новостите в спектакъла се подготвят 4 месеца, в които усилено репетират музиканти и танцьори. Продуцентите обещават представленията, които ще се проведат в началото на април, да бъдат още по-впечатляващи от грандиозната премиера, състояла се на 19 декември 2013 година в зала „Арена Армеец“.

„Мистерията Еньовден“ ще се състои в три поредни дни на 8, 9 и 10 април 2014 година в зала 1 на Националния дворец на културата. Началото на спектакъла е в 20.00 часа. Цени на билетите между 20 и 50 лева.

Билети търсете в мрежата на TicketPro, на място в зала 1 на НДК, както и online.

Всичко за спектакъла „Мистерията Еньовден“ можете да следите и от официалната Facebook страница.

 

Ивайло Ачев
Ивайло Ачев Отговорен редактор
Новините днес