Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Великото танцово шоу LORD OF THE DANCE започва европейското си турне от България през 2024 г.

04 октомври 2023, 12:22 часа • 1778 прочитания

Най-великото танцово шоу в света LORD OF THE DANCE ще стартира новото си Източноевропейско турне за 2024 г. от България. След три грандиозни и напълно разпродадени спектакъла през май тази година, световноизвестната танцова трупа пристига за нови вълнуващи срещи с българските си фенове догодина – на 18 май в София, в зала 1 на НДК и на 19 май във Варна, в Дворец на културата и спорта. Бляскавото шоу на невероятните танцьори е посветено на 25-ата годишнина от създаването на оригиналния спектакъл на Майкъл Флетли, като този път ще зарадва зрителите с някои нови елементи и герои на сцената.

Билетите за спектаклите на LORD OF THE DANCE в София на 18 май и във Варна на 19 май 2024 г. вече са в продажба, в системата на Ticketportal.bg. Могат да се закупят още от билетен център в НДК, билетна каса на зала "Арена София”" книжарници Booktarding, Office1Superstore, бензиностанции OMV и във Варна от билетната каса на ДКС. Цената им е от 50 до 150 лв. според залата и мястото.

Повече за самия спектакъл 

В спектаклите на LORD OF THE DANCE участват 40 от най-забележителните млади изпълнители в света, режисирани от емблематичния Майкъл Флетли. Шоуто е с прекрасни, нови костюми и хореография, с авангардно осветление и специални ефекти и със специално написана музика от композитора Жерар Фахи. Впечатляващ, бляскав и завладяващ, спектакълът ще съчетае най-доброто от традицията с цялото вълнение на новата музика и танци.

Следете подробности във Facebook.

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес